Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Kissaterapiaa ja eläkepapereita :)


On tämä niin haasteellista saada tänne näitä kuvia tai ylipäänsä mitään! Kirjoittelin jo pitkät pätkät kaikenlaista ja whum... Yks kaks kaikki hävisi. Ja kuvien saaminen näihin sepustuksiin on jo oma taiteenlajinsa. Huoh, siinä jo varmaan yksi syy tähän päivittämisen vähäisyyteen.

No yhden kuvan sain tuolta jostain kännykän uumenista Marikasta ja Väinöstä ihan tältä aamulla.  Kehräävä kissa saa melkein fysioakustisen vaikutuksen sänkyyn ja näin ollen Marikalle hyvän olon ja mielen. Se on tärkeintä :) Terapiaa se on tämäkin.

Toinenkin kuva olisi liittää. Jossa Marika on metsälenkillä avustajansa kanssa. Ja ovat etsineet geokätköjä.  Sekin on ollut mieluisaa puuhaa, kun kätkö on metsästä löytynyt ja saanut sinne puumerkkinsä laittaa.Eläkepaperit lähti Marikalle vetämään tässä muutama viikko sitten. Kun se 16 vuoden ikäkin tuolla edessä päin häämöttää. Koulua vielä ainakin tämä tuleva talvi. Saa nähdä mitä sit keksitään.

Se toimenpide kutsu edelleen kummittelee.... Mut koetetaan olla asiaa miettimättä. Ajatuksena ei kovin mieluisa ja saa taas elämän varmaan sinne epämukavuus alueelle kerta heitolla.

2 kommenttia:

 1. Minäkin kätköilen �� saa raitista ilmaa ja pääsee erikoisiinkin paikkoihin ��. Toivotaan että löytävät monta kätköä!

  Riitta

  VastaaPoista
 2. Hymyä ainakin Marikalla riittää kuvien perusteella :)
  Ilmeisesti teillä vältytty syksy flunssilta (toivottavasti siis olette välttyneet)
  Aurinkoa syksyynne.

  VastaaPoista