Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

perjantai 21. marraskuuta 2014

Myrskyn silmässä.

Kun myrsky on ohi, emme enää muista kuinka pääsimme siitä läpi ja selviydyimme.
Emme voi edes olla varmoja onko myrsky todella ohi!?
Mutta yksi asia on varmaa. Kun pääsemme pois myrskyssä,  emme ole enää samoja ihmisiä kuin ennen joutumista sen silmään.
Olemme saaneet mittaamattomasti lisää rohkeutta.
Sitä varten myrskyt ovat.


26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Facebookissa jakoi joku tuota ajatusta. Sattui vaan niin osuvasti omalle kohdalle juuri tuo myrskynsilmässä olo....

   Poista
 2. Ihmiselle on annettu paljon enemmän voimavaroja kuin hän osaa aavistaa; myös se että osaa/uskaltaa olla juuri se kuin haluaa on rohkeutta. Jää turha stressi pois kun ei tarvitse ajatella että mitä muut ajattelevat. Voimia teille joka päivään tästäkin eteenpäin toivon ja rukoilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos esirukouksesta Marikan puolesta! Sillä on suuri vaikutus ja lohtu <3

   Poista
 3. Marikan hoito jatkuu Kuopiossa KYS:ssä. Dreenin avulla munuaisen ympärillä oleva märkä pääsee purkautumaan pois. Mutta munuainenkin on kärsinyt, se miten paljon, sen näyttää aika.

  VastaaPoista
 4. Voi teitä; kyllä tuntuu että on annettu liikaa.

  VastaaPoista
 5. Voimia kovasti <3 Onko Marika yhtään parempana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenosastolla ollaan oltu jo parisen viikkoa. Teholla meni se viikonpäivät... Vähä on ollu sahaavaa tuo olo. Tulehdusarvot sahaillu. Ja joitain kuumepiikkejä on ollut. Mut tällä hetkellä taas crp laskussa. Hymyillä jaksaa kun valveilla on.

   Poista
 6. Porista Lissu-mummu toivottaa hyvää joulua ja Taivaan Isän siunausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! Voi kunpa päästäisiinkin jouluksi kotiin!

   Poista
 7. Lämmin halaus Marikalle ja teidän koko perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaus tuli taas enempi kuin tarpeeseen, kiitos siitä!
   Marika tais saada vielä mahataudin tähän muutenkin haasteelliseen tilaan. Onneksi ollaan valmiiksi sairaalassa, et nesteytys pääsi hoitumaan heti miten. Mut kyllä pientä ihmistä nyt koetellaan :(

   Poista
 8. Kyllä todella koetellaan ja äitiä myös kun joutuu seuraamaan sivussa. Todella toivon ja rukoilen että pääsisitte jouluksi kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä., sydän on välistä pakahtua kun sivusta voi vain seurata toisen kärsimystä. Se usein onkin vaikeinta, kun joskus ei voi kuin olla vain vierellä ja koettaa rohkaista. Valaa uskoa toipumisesta ja paranemisesta, vaikka itsekin on yhtä kysymys merkkiä. Mutta kun on lapselle luvannut, että vierellä olen, niin sitten olen.
   Rukous Marikan puolesta on todellakin tärkeää ja tuo lohtua tänne meidän päiviimme. Kiitos siitä <3

   Poista
 9. Hei, miten Marikalla nyt menee? Vähän on sydän syrjällään ollut viime aikoina, kun olen tullut katsomaan blogia. Oispa suunta nyt aallonpohjan jälkeen ylöspäin hänen voinnissaan ja kotijoulu jo luvassa! Toivon teille kaikkea hyvää ja voimia selviytyä tästäkin tilanteesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No. Se munuaistulehdus näyttäisi olevan toipumaan päin, ainakin tänään tehdyn uä-tutkimuksen mukaan. Mut sen kans edetään maltillisesti.

   Mutta Marika sai osastolla olleen Noro-viruksen... Se vei kyllä tyttösen voimat korkeine kuumeineen ja pahoinvointineen aika voipuneeksi. Tipassa nyt ollut pari päivää sen vuoksi. Mut tänään jo tuntui vointi olevan parempaan suuntaan. Marikan hymy on merkki josta tietää missä mennään. Tosin aika kipeänäkin se hymy tuntuu välillä löytyvän!

   Poista
 10. Miten Marika? Oletteko päässeet kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Kuopiossa vielä. Perjantaina stentin poisto munuaisesta ja samalla poistettiin myös dreeni. Nyt kun vain munuaisen tilanne pysyisi rauhallisena!!
   Lupausta ois jo kotiin...

   Poista
 11. Olisipa ihanaa jos pääsisitte vihdoin kotiin. Sitä toivon ja rukoilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toive ja rukous on kuultu :) Tänään päästiin Marikan kanssa kotiin!! Ihana tunne, mutta samalla myös jännittävä. Miten munuainen nyt sitten käyttäytyy... Marika on ollut ainakin yhtä hymyä ja nauttinut täysin kodin touhuista ja ennen kaikkea kissojen vilinästä :)
   Viikon päästä mennään jo kontrolliin Kuopioon. Joten iltarukouksissa saa Marika tyttöstä edelleen muistaa, että toipuminen edistyisi vakaasti ja varmasti.
   Ihanaa olla kotona <3

   Poista
 12. Hei, kiva kuulla että Marika on päässyt kotiin. Toivottavasti saatte viettää rauhallisen joulun kotona koko perheen kesken. Paljon lämpimiä ajatuksia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa olla kotona :) Joulua ja valoja koettanut viritellä tässä roikkuen puissa. Punaista meillä jo onneksi paljon valmiiksi kotona, niin jouluinen fiilis syntyykin sit kynttilöistä ja yhdessä olosta.

   Teille myös Rauhaisaa Joulun Aikaa!

   Poista
 13. Toivottavasti kaikki on hyvin edelleen. Hyvää joulua ja parempaa uutta vuotta teille.

  Maija, Laura ja Väinö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä just matkalla Kuopioon kontrolliin. Jännittää mitä sieltä nyt sit näkyy!! Toivotaan että olisi hyviä uutisia ja saisimme antautua joulun viettoon ja huokaista tämän pitkän piinan jälkeen.

   Poista