Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

maanantai 9. marraskuuta 2015

Onnea Rakkaani tänään 9.11.2015


Paljon Onnea Rakas Tyttäreni tänään 9.11.2015 täyttäessäsi 15-vuotta!!!Suvi Teräsniskan laulun sanoin,
"Uusi aamun koi"


" Voittaa painostava helle, voittaa sysimusta yö. Siinä annettu on jokaiselle oikeus ja työ. Minä en sun osaasi voi kantaa, en puolestasi henkäystäkään... Mut apu jonka voin sen tahdon antaa. Luoksesi mä jään! En oo sen voimakkaampi kuin oot sinäkään. Tiedä en minäkään, kuinka täältä eteenpäin me selvitään! Mutta tiedän sen, kun heräät aamuun uuteen, huomaat viereltäs en mennyt mihinkään. Ja se uusi aamunkoi vielä kerran toivon meille tuoda voi. Tulkoon rikkautta, huolta, tulkoon täysi huominen. Minä kuljen kanssas samaa puolta, lupaan sulle sen! "20 kommenttia:

 1. Vähän myöhästyneet onnittelut Marikalle.
  Niin teitä ja myös meitä koskettavat sanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näinhän se menee, mut lupaukset on pidettävä minkä lapselle on antanut. Voivat luottaa, et vierellä ollaan tilanteessa kuin tilanteessa <3
   Terveisiä Lauralle <3

   Poista
 2. Onnittelut Marika! :)
  t. Satu

  VastaaPoista
 3. Onnitelut Marika <3 !

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut minultakin<3
  Ihana tuo laulu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis tuo laulu! Kun kuulin sen eka kerran, niin tuli sellanen olo, et se on kuin silloin kolarin jälkeen, kun lupasin Marikalle, et en mene viereltäsi mihinkään!! Ja lupaukseni olen pitänyt ja pidän. <3

   Poista
 5. Ei pitäis nyt varmaan kirjoittaa mitään... Minusta tuon laulun sanat on suorastaan ahdistavat. Jokainen vanhempi pysyy lapsensa vierellä, varsinkin sen vammaisen lapsen, ilman mitään juhlallisia lupauksiakin. Pysyy siinä vierellä niin kauan kuin vain voi, niin kauan kuin omat voimat riittää, terveyttä on ja elinpäiviä annetaan. Niin kauan kuin ikinä on mahdollista, vaikka ei mitään erikseen lupaakaan. Entä jos lupaa eikä voikaan sitä lupaustaan pitää, jos uupuu, tulee sairautta, kuolee? Silloinhan sen lupauksensa lapselleen rikkoo ja aiheuttaa pettymyksen ja surua kun ei lupaustaan voinutkaan pitää.
  Siinä vierellä ollaan ilman lupaustakin. Se on selvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan sitä kirjoittaa. Itse kutakin ahdistaa eri asiat. Eihän sitä voi koskaan tietää mitä elämä tuo tullessaan. Kuka lähtee ja missä järjestyksessä. Monet laulujen sanat vain tuo itselleni lohtua ja rohkaisua! Ja luulempa että monelle muullekin!
   Ja todellakin, ei minun tarvitse sitä todistella kenellekään, että ettenkö lapseni rinnalla pysyisi ilman lupauksiakin!! Mutta, sinua ahdistaa, minua ei.... Joten se siitä :)

   Poista
  2. Hei.
   Myöhästyneet ja lämpimät onnittelut Marikalle ja halaus minulta. ;-)
   Todella kauniit laulun sanat.
   Siunausta ja monia armorikkaita vuosia sekä Marikalle että koko teidän perheelle. :-)
   T. Aurora

   Poista
 6. Täältäkin myöhästyneet onnittelut Marikalle. Musiikki ja laulujen sanat todella auttavat monessa vaikeassa tilanteessa tässä elämässä, arjen keskellä se usein myös rauhoittaa. Hyvää talven alkua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musiikki on Marikalle niin kuin minullekin yksi voimauttavimmista asioista. Se tuo niin iloa kuin lohtuakin ja rohksiseekin tarvittaessa!!!
   Viimeksi musiikki oli mikä herätti Marikan tehohoidossa usean päivän tajuttomuuden jälkeen!!

   Poista
 7. Myöhästyneet Onnittelut niin tyttärelle kuin äidille :)
  Olen tarinaanne seurannut vuosia. Sitkeitä olette molemmat, kun muistan mitä kaikkea vuosien varrella ollut. Kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos!! :)
   Voima lähtee siitä, että myöntää heikkoutensa. On nöyrä niiden asioiden edessä joihin ei itse voi vaikuttaa. Luottaa, ettei yksikään hius edes katkea niin, etteikö siitä tuolla ylhäällä tiedettäisi! Ja kaikki on lopulta Hänen kädessään. Silloin voi olla turvallisin mielin kaaoksenkin keskellä :)

   Poista
 8. Myöhästyneet onnittelut täältäki!!! ������

  Riitta

  VastaaPoista
 9. Ehkä tämä tyyneysrukous sopii teillekin ”Jumala, anna minulle armoa hyväksyä tyynenä asiat, joita en voi muuttaa, rohkeutta muuttaa ne asiat jotka pitäisi muuttaa ja viisautta erottaa ne toisistaan.
  Elää yksi päivä kerrallaan, nauttia yhdestä hetkestä kerrallaan,
  ja hyväksyä vaikeudet tiellä rauhaan."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä rukous sopii meillekin! Joskus olen sen varmaan tännekin kirjoittanut. Ja Marikan keittiön seinällä almanakan kulmassa lukeekin.
   Kyllä se on elämä opettanut ihan kädestä pitäen sitä tyyneyttä ja kärsivällisyyttä, hyvinkin vaikeiden asioiden edessä! Vaikka mieli tekisi viheltää peli poikki ja ilmoittaa, et nyt kiitos tää riitti!! Mutta ei, asia, tilanne tai mikä milloinkin onkin, niin hetki kerrallaan se vain on mentävä.
   Kiitos rukouksesta puolestamme <3

   Poista