Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

maanantai 12. lokakuuta 2015

Syksyn tuulahduksia


Aika on taas vierähtänyt. Kesä meni oikeastaan sitä kesää odotellessa ;) Mut kivasti kuitenkin. Tehtiin tyttöjen juttuja Marikan sisarusten kans. Ja nautittiin vain yhdessä olosta. Me vanhemmat päästiin kerran yhdessä reissuun (2 vrk) ja toinen reissu (2vrk)pikkuveljen toiveiden mukaan.
Luxus löytyi elämään ihan vain yksinkertaisista toisiamme hemmottelevista jutuista.
Jalkahoitoja tehtiin aromaattisilla hoitoöljyillä ja rasvoilla lopuksi pehmitettiin ja hierottiin neitokaisenkin jalkoja. Kesän kääntyessä lopuilleen, ilmatkin lämpeni ja sai vielä pientä tuntumaa siihen kesäänkin. Mut nyt syksykin on kuulaudessaan ja raikkaudessaan ollut ihan mukava ja ulkoiltukin sen mukaan. 


No ei päivityksiä ilman kissoja, jotka onkin hyvin tärkeä osa Marikan "terapioita". Nautinto ja hyvä mieli taitaa olla aina ihan molemmin puolista. Uusin kissamies Kalle on jälleen osoittanut omalla sosiaalisuudellaan sen minkä on jo näin kissaihmisenä tiennytkin, et näillä karvapalloilla on kummasti verenpainetta alentava vaikutus.
Ja kun neitokainen on saatu untenmaille, voi "terapeutti" siirtyä itsekin väljemmin makoilemaan.  Varmistaen, että kosketus kuitenkin säilyy nukkuessakin.Nyt syysloman kunniaksi käytiinkin jo heti alkajaiseksi päiväajelulla ja piipahdettiin jälleen Valamossa. Sytytettiin tuohukset, enon ja mummon muistolle. Ja nautittiin rauhallisesta ilmapiiristä.
Ja ei päivityksiä ilman kissapläjäystä 
kuvakollaasina, niin se tuleekin sitten tässä ;)

Kalle on jo 6 kk vanha ja painoa (4,2 kg) ja jymäkkyyttä on jo tullut sillä vauhdilla, et taitaa tulla isoin kissa kunhan aikaa vielä vähän kuluu.


6 kommenttia:

 1. Ihanaa tuollainen jalkojen hemmotteluhoito ja kisut on tosi kauniita<3
  Mukavaa syksyn jatkoa:)

  VastaaPoista
 2. Hellyyttäviä kuvia, etenkin missä kissa tyttösen kainalossa :)
  Aurinkoista syksyä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea että olette voineet nauttia syksystä, kissoista ja tosistanne.

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia ( salaa ihailen, kun jaksat hoitaa kissaporukan, itse olen joskus laiska 2 lyhytkarvaisen kissankin hoitamisessa, siksi niillä onkin monta vessaa, että ei haittaa pieni laiskuus)

  Parasta terapiaahan ne ovat.

  VastaaPoista