Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Kesää 2017

No, miten sen nyt sanoisi. Kesä oli ja meni, meni lähinnä sitä " kesää" ja lämpöä odotellessa. Sateita tuntui riittävän päivälle jos toisellekin. Ja ihan helle fiilistä ei päässy syntymään oikein missään vaiheessa kesää. Täälläistä se elo on, kaikkeen ei voi vaikuttaa. Mut nautittu on silti ulkoiluista ja kaikesta muusta minkä kesä aika tuo tullessaan.
Alkukesästä meille rakennettiin grillikota, joka on tuonut pihallemme sen ajan, kun aikaan ennen 2003 kävimme lapissa tai norjassa ja istuttiin tulilla makkaran paistossa.

Marika aloitti nyt elokuussa lisäopetusvuoden tutun opettajansa johdolla. Ja muutoksen tuulet puhaltelevat vuoden vaihteen tienoilla, kun pitkäaikainen Marikan hoitaja jää pois. Ja uusi hoitaja astuu remmiin.

Perheeseemme tuli myös nyt viime viikonloppuna uusi jäsen. Ja yllätys yllätys, se ei ole kissa. Vaaaaan... koira. Vanhakoira Halla sai seurakseen rotunsa nuoremman edustajan. .


6 kommenttia:

 1. Hei Kirsi! Olen lähettänyt sinulle viestin mette.marjut@gmail.com -osoitteeseen. Onkohan tuo sähköpostiosoite yhä käytössä vai kuinka saisin sinuun yhteyden? Kiitos! t. Anna Kodin Kuvalehdestä

  VastaaPoista
 2. Kiva että teillä on nuori koira, siinäkin sitä puuhaa riittää mutta on noista koirista iloa ja varmaankin Marika tykkää katsella niitä.
  Toivon teille rauhaa ja terveyttä syksyyn niin että säästyisitte flunssalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä eläimet on olleet ihana piristys niin Marikalle ja ihan itsellenikin. Koira on pitänyt huolen siitä, et tulee lähdettyä päivittäin ulos ja saa vähän haukata happea ja olla pois kotiympyröistä. Tämä meidän vanhempi koira kun on jo 13 vuotta, niin sen tietää, että hänen kanssaan aika on rajallinen.
   Kovasti se tuo flunssa ovilla kolkuttelee. Marikan pikkuveli jo taudin tässä pitikin, Marikaa on nyt runsaampi limaisuus meinannut kiusata. Mut kun on ahkera yöaikaankin hänen hoidon suhteen, niin vielä ei ihan pahimmaksi ole päässyt painumaan.
   Toivottavasti pahimmalta pöpö aallolta vältyttäisiin!
   Kiitos, rauhaisa arki olisikin sitä parhainta mahdollista :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Oho, onnea uudesta pörröisestä perheenjäsenestä! Tuo kota näyttää pimeellä varsin tunnelmalliselta tulen loimussa. Toivottavasti Marika ja uus hoitaja tulevat sitten hyvin juttuun. Kylläpä minustakin tuntuu ettei kesää tänä vuonna tullukaan, ja nyt jo mukavaa syksyn jatkoa (tuon pienen riiviön kanssa :D) toivotan! :) -Satu

  VastaaPoista
 4. Hei,

  ihana tuo teidän uusi kota! Sehän on ihan kuin Lapissakin kodat ovat :) Varmasti mukava siellä oleilla makkaraa ja muita herkkuja paistellen. Ja tuo pieni, suloinen koira-vauva - todella suloinen. Marikalle kovasti terveisiä ja toivottavasti syksyn aikana olisi paljon aurinkoisia päiviä kun niitä ei kesällä paljon näkynyt.
  Mukavaa syksyä teille kaikille <3
  Terveisin, Johanna

  VastaaPoista