Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

lauantai 31. elokuuta 2013

Syksyn tuntua 


Marikan kontrolli käynnit takana ja kuntoutuskokouskin takana päin. Vielä palvelusuunnitelma palaveri jahka saadaan aika kaikille sopimaan samaan aikaan. Sitten paperipinoa menenään vakuutusyhtiöön. Terapia jatkot sit ratkennee loppu vuodesta.

Eilen olikin kaupungilla Joen Yö. Sinne ei nyt luonnollisestikaan menty, mut vietimme täällä kotona kynttilöiden valossa ja tunnelmassa iltaa. Ja kyllähän tuo illasta jo yhdeksän jälkeen oli kivan näköistä, kun kynttilät tuikkivat lyhdyissään.
Syksy onkin ihan ihanaa aikaa vaikka illat pimeneekin. Kynttilöillä saa mukavaa lämpöä ja tunnelmaa iltojen iloksi. Ja kunhan pääsee ilmojen viilentyessä lämmittämään uunia ja takkaa. Ei kun villasukat jalkaan ja nautitaan. :)
Niin, omalla kohdallani teinkin ratkaisun ja otin äitini tyttönimen käyttöön. Päätös tuli 21.8 postissa, että nimi on myönnetty. Ei ihan niin yleinen nimi näillä kulmilla nyt olekaan, kuin aviosta saamani nimi oli. Mut ihan hyvä olo asian myötä ja perheellekin kun passas, niin nytpä voin kantaa äitini puolen suvun muistoa :)
Et tälläistä tällä kertaa maan ja taivaan välillä. Pihamme vaahterakin jo punastelee kauniisti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti