Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

tiistai 9. syyskuuta 2014

Kirje...

Niinhän se lopulta tuli, se odotettu ja pelätty toimenpidekutsu Kuopioon KYS:iin. Tuli jo viime viikon perjantaina. Mut ahdistavuudessaan sellaiseen saumaan, ettei tännekään ole saanut tuntojaan päiviteltyä.


Sillä jo lähes kuukauden "terveenä" olon jälkeen, kun Marika toipui siitä keuhkokuumeesta. Niin pikkuveli sairastui toissa viikonloppuna flunssaan ja oli koulustakin useamman päivän poissa, täysin vuoteen omana. Pääkipuineen, kurkkukipuineen, tukkonenineen ja lopulta kunnon yskällä höystettynä. Viime ke-to yönä sitten meni Marika neitokainen tukkoon. Ja minä ite, torstai illasta potien kurkkukipua ja sit olikin jo perjantaina hengitystiet ihan tukossa. Siihen härdelliin sit tää kutsu jota oli odottanu ja toisaalta toivonut, ettei sitä tulisikaan. Se tää ihmismieli ei aina itekään tiedä mitä haluaa.


No, tässäpä nyt sit toivotaan parasta ja pelätään pahinta, niin kuin sanonta kuuluu. Toipuillaanko kahdessa viikossa ja onko Marika tuolloin toimenpide kuntoinen vaiko ei.
Joku joskus sanonut, et on kuin löysässä hirressä tai kuin veitsen terällä. Niin tätä vois kuvailla taas sellaiseksi olotilaksi. Itse asiassa aika monestikin siltä tuntunut tässä vuosien varrella.


Mut eipä se taas auta kuin rämpiä päivä kerrallaan. Ja katsoa mitä tuleman pitää. Toivoa nyt ensi alkuun, et tää viheliäinen flunssa lähtis ja sassiin. Marikasta ainakin!! Antas Luoja armoa vähän tähän päivien kulkuun!

9 kommenttia:

 1. Voihan :( Pikaista paranemista teille kaikille toivottelen <3

  VastaaPoista
 2. Lämmin halaus sulle ja parantavia ajatuksia<3

  VastaaPoista
 3. Nyt on vissiin mennyt ohi mutta mikä toimenpide Marikalle olisi tarkoitus tehdä? Pikaiset paranemiset sinne ja hyvää syksyä :-)

  Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munuaiskivien poisto. Ovat kasvaneet sen verran, et hyvä jotain tehdä ennen kun on isompia ongelmia.

   Poista
  2. Ahaa...mietiin eka jotta kehtaakohan kysyä. Eiköhän kaikki mene hyvin. Harmillisia tapauksia kaikki tommoset kuitenkin on. Tsemppiä!


   Riitta

   Poista
 4. Toipumisia Marikalle ja paljon tsemppiä leikkaukseen.
  - Satu

  VastaaPoista
 5. Kyllä on raskasta aikaa teillä; antakoon Luoja voimia niin että päivä kerrallaan jaksatte eteenpäin.

  VastaaPoista