Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

tiistai 23. syyskuuta 2014

Peruuntunut toimenpide

Eilen aamulla tulikin puhelu KYS:stä, että Marikan suunniteltu toimenpide peruuntuu laiteen vioittumisen vuoksi. Ja uudesta ajankohdasta ei ole nyt tietoa. Toisaalta harmitti, kun oli nyt "latautunut" tämän jutun suhteen. Mutta, toisaalta, saapi Marika nyt pidemmän ajan toipuilla flunssasta. Joka on onneksi jo viikon päivät hellittänyt koko ajan otettaan ja limaisuus on helpottanut huomattavasti. Yksi iso apu viime kerralla mukaan saatu yskityskone!! Yksinkertanen laite, mut toimiva! Oispa ollu jo aiemmin moinen vekotin.


No, nyt odotetaan uutta kutsua ja aloitetaan taas jännittäminen uudestaan. Ensi lumenkin oli viime yönä satanut, niin eipä tarvinnut niille liukkaille lähteä ajelemaan sinne Kuopioon. Hyvä näin.

6 kommenttia:

 1. Niinhän se usein on, kaikki on aina epävarmaa, ei voi tietää varmasti mitään. Mutta kuten kirjoitit, toisaalta tässä tapauksessa Marika saa pitemmän ajan toipua flunssasta joten se on hyvä. Päivä kerrallaan eteenpäin, niin se elämä olisi opittava elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sitä on harjoiteltu jo 11,5 vuotta tuota päivä kerrallaan eloa. Välillä onnistuen siinä paremmin, välillä huonommin. Mut sitähän tämä on kasvua ja kehitystä, oppimista ja oivaltamista. Tokkopa tuota valmiita ollaan koskaan. :)

   Poista
 2. Nyt on pakko kysyä jotta miten yskityskone toimii... Koskaan ole kuullutkaan moisesta.

  Parempi Marikan toipua flunssasta kunnolla ennen toimenpidettä vaikka peruuntuminen varmasti harmittaakin.

  Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta joudan vastailemaan. Empähän tuohon muuten osaa vastata, kuin katsomalla monistenipusta miten yskityskone toimii. Elikkäs tässä lukee näin. "Avustaa potilasta säilyttämään puhdistuskyvyn eritteistä. Stimuloi yskää - > johdetaan hengitysteihin positiivista painetta, joka äkillisesti vaihtuu negatiiviseen paineeseen."
   Elikkä tällä laitteella toisin sanoen aiheutetaan yskäisy refleksi, joka on Marikalla heikentynyt vuonna 2011 tehdyn skolioosileikkauksen jälkeen. Näin lima saadaan sieltä helpommin nousemaan. Ihme laite, mutta toimii!!

   Poista
 3. Niin ne laitteet saattaa mennä epäkuntoon, mutta hyvä että toipuu flunssasta kunnolla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä, laitteet ovat laitteita ja joskus kai nekin voi sanoa sopimuksensa irti. Joten hyvä näin. :) Odotellaan ja ihmetellään sillä aikaa maailman menoa.

   Poista