Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Labrakokeita ja puhelu KYS:stä

Tänään jo heti aamusta Marikan kanssa verikokeisiin ja erinlaisia pissakokeita, munuaisten toiminnan seuraamiseksi. Yksi näytteistä viedään sit huomenna.
Tänään tuli myös puhelu KYS:stä! Aikuisten urologi soitteli ja kyllä se näyttäisi nyt siltä, että Kuopiossa kokeilevat sitä munuaiskivien poistoa. Olikin mukavan tuntuinen lääkäri, kiireetön ja jaksoi vastailla kaikkiin kysymyksiin mitä mielenpäällä minulla oli. Ja selvitti tarkasti miten toimenpide tehdään. Kesälomien jälkeen sit palaillaan asiaan.
Niin, epilepsiaan aloitettiin uusi lääke, kun säikähdys säpsyt lisääntyneet vähän liian paljon viimeisen epilepsiakohtauksen jälkeen. Lääke ei tosin varsinainen epilepsialääke ole, mut toivottavasti rauhoittaa tilanteen.
Et lomia nyt kun on yks jos toinen aloitellut , koululaiset ja isäntäkin, niin miekin taidan kuvitella olevani lomalla ;)

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti kaikki menee hyvin siellä ja mukavaa lomailua teidän perheelle:)
  Mulla olis vielä 2 viikkoa töitä, miehellä ei lomaa olekaan. Jussi varmaankin lomailee kuntoutuksesta tuossa heinäkuun lopulla. Tytär aloitti ja menee isoseksi rippileirille heinäkuun alussa. Olikin jo viimekesänä eka kertaa ja kovasti tykkäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa lomaa sinullekin, kunhan sitä aloittelet. Meillä kesää vietellään paljon kotosalla. Pari kolme parin yön reissua suunnitteilla omaishoitajan vapaiden puitteissa. Joona pojalle vähän Linnanmäki reissua :) Ja puolison kans yritystä kahdestaankin päästä pienesti irtautumaan arjesta.
   Tuo epilepsia tilanne nyt vain huolestuttaa, kun Marikalla jäänyt päivittäiseksi riesaksi säpsyily viimeisimmän kohtauksen jälkeen. Ja sitä ennen oli 7 vuotta rauhallinen ja oireeton. Mitä lie tapahtunut, vai voiko sit ikä ja murrosiän läheneminen saada moista aikaan.
   Nyt uutta lääkettä kokeiltu viikonpäivät aistiyliherkkyyteen!

   Poista
 2. Hyvää kesää ja antoisia ulkoilupäiviä myös Marikalle näin kesällä, hän varmaankin nauttii kun voi olla enemmän ulkona ja katsella luontoa siellä. Toivotaan että epilepsia rauhoittuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Marika nauttii todella ulkoilusta. Oisikin uusia kuvia neitokaisesta, mutta kännykästä ei onnistu niitä laittaa tänne blogiin ja Tietokone meillä temppuilee siinä määrin, et tovin kestää jos siitä onnistuu kuvia latailemaan. Ajan kanssa sit laittelen kuvia.

   Poista
 3. Hyvää kesää teidän perheelle. Meillä opiskelut jatkuu juhannukseen saakka, sitten kirmaamme kesälaitumille ja jatkamme vasta elokuun alussa opiskeluja. Olen lähihoitajaopiskelija ja juuri nyt käymme kuntoutumisen tukemisen jaksoa koulussa. Tänään katsoimme Marikan päivä DVD:n luokassa ja nyt tulin katsomaan mitä Marikalle kuuluu. Olen lueskellut blogianne jo aikaisemminkin ja varmasti käyn jatkossakin kurkkaamassa kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sinulle vielä opiskelu intoa juhannukseen asti. Kiva kun käyt kurkkimassa kuulumisia ja joskus viestikin on mukava saada käynnistä.

   Minulla nyt omaishoitajan vapaat ja lähdemme pienimmän, pojan vesselin kans pienelle lomareissulle. Marika jää hoitajien kanssa kotiin. Isosisko eläinten hoitajaksi. Aina järjesteltävä yhtä jos toista, et pääsee pienesti irtautumaan. Mut pienikin irtiotto arjen rutiineista antaa kummasti virtaa. Ja ikävähän tätä neitokaista aina jää, mut ihana palata sitten kotiinkin :)

   Poista