Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Päiväunilla

Uni on nyt Marikalla maistunut tavallista enemmän uuden lääkkeen myötä. Vanhin kissa, nimeltään Kissa Käkkyräinen on usein Marikan unen valvojana. Aina jalkopäässä ja niin, että Marikan jalkaan on tuntuma :) On mulla tätä hoitotiimiä siis enempikin ;) Toivoa vain nyt sopii,että uusi lääkitys rauhoittaa aktivoituneen epilepsian. Joten uskoa ja luottamusta taasen tarvitaan!

5 kommenttia:

 1. Ihana kuva kissasta ja Marikasta.)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kattelin tossa Yotubesta videon nimeltä Marikan Päivä, ja siitä on jo jonkin aikaa kun se on julkaistu. Olis tosi kiva nähä lisää videoita, jos vain Marikalle ja teille sopii!:)
  Marika on tosi vahva tyttö kaikkine leikkauksineen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marikasta ei ole kuin se yksi video, jonka Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö on tehnyt. Se tehtiin autokoulujen ja mm. terveydenhuolto-oppilaitosten opetuskäyttöön pääasiallisesti. Ja toki se sieltä Youtubista löytyy.

   Niin, kyllä uskomatonta elämän halua on Marika osoittanut, vaikka turhan monesti on elämä veitsen terällä ollutkin. Toivottavasti myös jatkossa ja saisi seesteisiä ja ongelmattomia aikoja paljon ja paljon. Kyllä sitä äitinä toivoo, ettei lapsi joutuisi kohtuuttomia läpi käymään.

   Poista
 3. Niin suloisesti lämmittää kissa jalkoja<3 Toivottavasti uusi lääke myös auttaa, ettei vaan väsytä koko ajan.
  Poikani saama koira Upi, on myös ahkera poika nukkumaan jaloissa, siis minun, kun nukun päikkäreitä sohvalla.Lämmittää kyllä, ja vaikka kokoa on 30kg > ei paina liikaa jäseniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimet on uskomattomia terapeutteja! Meilläkin on kissojen lisäksi koira, niin kyllä ne sellaisia kainaloisia ovat, et yksin ei kyllä tarvitse pitkään sängyllä oikoilla. Joku on kaveriksi tarjoutumassa hyvinkin pian :)

   Poista