Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Viiksekkäät viihdyttäjätMarikan ja kissamiesten iloksi tuli eilen pieni paketti ja siitäkös riitti riemua näille nuoremmille veijareille. Marika nauroi ja nautti kissojen touhuista !
Väinö elementissään kissanminttulelun kanssa, nuuski ja pyöri selällään ;DKaapokin siihen paikalle sit tuli ihmettelemään, et mitä se tämä nuorin täällä meuhkaa!! Väinölle tuli ihan hätä, et nytkö meinasit kaikki viedä, ei muuten vetele!!


Kaapo löysi itselleen mieluisan rutisteltavan. 


Vanhin kissoista, Kissa nimeltään ei ymmärtänyt nuorempien touhuja ja asettui sohvalle meditoimaan :) Tälläisiä viihdyttäjiä meillä täällä on ilonamme. Harmaa kissa Völe ei suostunut kuvattavaksi, ujonpuoleinen kun on. Ei ole tylsää näiden touhuja seuratessa!!


Vanhimmat tyttäreni kävivät myös pääsiäisen aikaan kotona. Marika on aina innoissaan, kun siskot tulevat käymään. Toinen luki anatomian tenttiin ja toisella ajatukset jo kuluvan viikon metsäleireillä. Lomiltaan kun palaili ja virka-asunsa päälle heitti, niin kylläpä oli tyttö komian näköinen. Mut ei antanut ottaa kuvan kuin hihastaan, mut sehän riittää näin äiti ihmiselle.7 kommenttia:

 1. marikalle terveisiä ja voimia:)!

  VastaaPoista
 2. Marikalle terveisiä ja hyvää vapun odotusta teille kaikille sinne!:)
  Onko Kaapo muuten sattumoisin ragdoll?

  VastaaPoista
 3. Terkut menee perille :) Kiitos, mukavat Waput sinullekin!
  Joo, ompa hyvinkin, ragdoll mitted värimerkeitään ja riista väriltään. Marikan oma kissa poika. Oikein viimeisen päälle räsynukke, niin ihanan veltto kun syliin ottaa ja ne silmät <3 Pitää ottaa siitä oikein naamakuva ja laittaa tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värimerkeiltään siis tietenkin!! Kännykän pieneltä näytöltä kun koettaa vastailla ja nähdäkin jotakin. Niin ikänäkö vaivaa jo sen verran, niin voi kirjain jos toinenkin puuttua ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja hassuja kissoja; tuo vanha valkoinen erityisesti :)

  VastaaPoista
 5. Olipas iloista sakkia! Kiitos päivän piristyksestä!
  Noora

  VastaaPoista