Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivänä

Ihana oli herätä tänä aamuna, kun vesisade rummutti kattoa. Sitä on jo jotenkin odottanut, että kevät pääsisi eteenpäin. Ja itse asiassa taitaa tänään ainakin meidän pihan koivut aukaista silmujaan :)

Torstainen sairaalareissu onneksi takana päin. Neitokainen tosin kuin neulatyyny täynnä piikin jälkiä ja verikoe yrityksiä.  Kun on hennot suonet, niin on, minkäs teet. Onneksi oli ihana lääkäri, joka kanyylin sai kuin saikin suoneen ja lääke saatiin tiputettua. Itselle aina helpompi, kun on jo ennestään tutut hoitajat ja lääkärit. Kuulumiset puolta pienemmällä selittämisellä. 

No mutta sitten perjantaina Marikalla sitten iski pikkuveljellä viikkoa aikaisemmin ollut mahatauti!! Tässä ollaan viikonloppu nyt sit Pregosan ja  itselle uusi tuttavuus, nimeltään Floridral glukoosi-elektrolyyttiliuoksella sitten mentykin. Tosin jo tänään kokeillaan vähän tuhdimpaakin ravintoa. Ja näyttäisi, että taidetaan selvitä ihan kotikeinoin tästä taudista.
Ja tänä aamuna sitten olikin ihanaa, kun sai herätä tosiaan siihen sateen ropinaan. Marika voi jo huomattavasti paremmin ja hymyilevä ja iloisesti ääntelevä neitokainen oli parasta tälle päivälle! Marikalta sainkin ihanan lahjan!! Olivat opettajan kanssa painaneet käsipyyhkeeseen eri hedelmiä kuviksi. Isoimmilta tytöiltä sain valkoisia ruusuja, omia lempikukkiani. Joona juuri pois silloin koulusta, kun olivat tehneet äitiepäivälahjoja, siitä pieni murhe hänellä, mut eipä sitä sen pidempään surtu.  

Mut kaiken kaikkiaan, ihana aamu ja omat rakkaat tässä ja nyt <3 Voisiko sitä ihminen muuta toivoa!!


5 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää :-)

  Riitta

  VastaaPoista
 2. Ei tarvitse muuta!
  Onnellisena olen itsekin oleillut kotosalla löhöasussa molemman muksuni kanssa.
  Lahjukset ja kortit kukkineen ja vieläpä halaukset <3
  Mies paukahti äidilleen viemään kukkasen ja ottipa koirankin mukaan:)
  Onnea on juuri tämä yhdessäolo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Sitä oppii arvostamaan sitä arjen sujumista ja huoletonta olotilaa, silloin kun niitä päiviä Luoja suo!

   Poista
 3. Hyvää äitienpäivää sinulle! Ihania lahjoja olet saanut :) pakko sanoa, että sinulla on taito kirjoittaa tänne näitä päivityksiä, mielenkiinnolla aina odottelen että mistä seuraavaksi kerrot :) voimahali marikalle <3 toivotaan että tauti lähtee pois kotikonstein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos <3 Kiva että jotakuta kirjoitukseni miellyttää, silloin ei tee tätä suotta, jos on yksikin tyytyväinen lukija ;) Ja itse asiassa päähenkilöhän on tyttäreni Marika, joka on jo oma ihana itsensä. Minä ja tuntemukseni tulee siinä sivussa!

   Poista