Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

tiistai 20. toukokuuta 2014

Viikonlopun touhuja

Marika tykkää kovasti saunoa ja varsinkin löylyn heitto ja kiukaan suhahdus on niin naurettavia juttuja. Siihen vielä joku hyvä löylytuoksu, niin on neitokaiselle aistielämystä kerrakseen. Ensimmäisenä aina käydään, ettei ole vielä liian kuuma. Talvisin aina tietenkin lyhdyissä kynttilät tunnelmaa tuomassa. Me Marikan kans ollaan sellaisia tunnelma ihmisiä, pienestäkin jutusta haetaan sitä hyvää mieltä ja oloa. Jopa siis hyvin arkisestakin asiasta kuin sauna. 


Paksun palmikon kun aukaisee, niin on säkkärää vaikka muille jakaa. Päänahka sinäänsä on Marikalla aika arka, synä lienee päässä olevat useammatkin leikkausarvet. Itku tulee herkästi hiuksia harjattaessa, jos ei ole varovainen. Selvityssuihkeet ja nykyisin sellainen jännä harja (Tangle Teezer) ovat olleet kyllä apuna ja itkuitta on hiukset saatu selvitettyä. Vinkki hiusharjasta saatiin Marikan isosiskolta, jolla itsellä myös paksut puoleen selkään tai taitaa nykyisin olla jo pitemmällekin ulottuvat hiukset.


Hiukset kun sitten saunan jälkeen harjaa selvityssuihkeella selväksi takuista ja laittaa napakalle letille, niin ei sitten niin katkeilekaan, kuin jos olisi ihan lyhyenä. Kuitenkin kun pää on aina jonkin tuen varassa, niin takaa herkästi murtuu ja katkeilee hiukset, mut sellaiselta pahemmalta on ainakin vältytty. Varmaankin juuri sen vuoksi, että hiukset ovat pitkinä ja kiinni.
6 kommenttia:

 1. Onpa upea tukka, tosi hieno

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marikalla on tosi vahvat ja paksut hiukset. Ja kiiltävätkin :)

   Poista
 2. Voi miten kauniit hiukset<3
  Mä olen myös pienistä asioista nauttiva, käyn tosin yksin saunassa, kun Jussi ja mies saunoo porukoissa ja teinitytär haluaa yksityisyyttä. Nostan aina jalat seinälle ja makoilen jonkun aikaa.

  Mukavaa illan jatkoa:)

  VastaaPoista
 3. Onpa Marika kaunis! Ja tukkakin toki. Mutta etenkin ensimmäinen kuva iloisine ilmeineen on ihana!

  Itselläni on aina ollut pitkä tukka, onnekseni päänahka ei ole herkkä. Lapsena oli todella paksu ja hyväkuntoinen, värjäys ja vähemmän jokapäiväinen harjaus sekä leikkaamattomuus on ohentanut ja lyhentänyt.

  Puhuin joskus siitä koskettelukirjasta, mutta en ole pitkään aikaan saanut pienempiäkään juttuja aikaiseksi. Vielä joskus!

  Kesäyö ja puusauna, mieluiten ehkä vielä sade jossa voi vilvoitella (ja/tai uimapaikka) ja maaseudun hiljaisuus, savun tuoksu ja ainakin 80 astetta. Eikä muuten ole mikään pieni nautinto, kun ulkomailla asuu, niinkin lähellä kuin Ruotsissa ja silti saunaan pääsee kaksi kertaa vuodessa kuorokavereiden kanssa, hirveä tungos ja tietysti uikkarit päällä eikä ilmaa senkään vertaa kuin löylyä. Pakko päästä Suomeen, mökille saunomaan ja uimaan tänä kesänä!

  VastaaPoista
 4. tytölläni on paksut pitkät hiukset myös. Erinomainen apu meillä ollut tuo Tangle Teezer ja MOROCCAN OIL. sitä on saatavana tummille ja vaaleille hiuksille. 100ml lasipullo on aika tyyris: 49€ mutta kestää pitkään. Sitä sipasen suihkun jälkeen hiuksiin (käy myös kuiviin hiuksiin) ja kampaan ja letitän. Mitkään kampaussuihkeet tai hoitoaineet eivät ole pystyneet samaan tulokseen :) t.satu-mia / aCat & liCat

  VastaaPoista
 5. Kyllä onkin Marikalla kauniit hiukset :) Oikein ihanaa kesää koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista