Marikan elämää...

Marikan elämää...
Kun tartut lapsen käteen, kosketat äidin sydäntä !

tiistai 20. toukokuuta 2014

Rippilahjan ostossa

Viikonloppuna kerettiin käydä ajelulla Valamossakin. Avustaja oli viikonloppu vapaillaan, niin meillähän touhua riitti :)
Valamoon suunnattiin ihan Marikan rippilahjan vuoksi. Jonka jo pääsiäisen aikaan siellä Valamossa käydessämme arvelin, et tuossapa oiva lahja neitokaiselle. Kirkossa käytiin sytyttämässä kynttilät Marikan mummon ja enon muistolle.


Kahvilla käytiin tietenkin ja olikin ihana sää istua jo ulkosallakin. Mut varjossa mielellään aina kuitenkin Marikan kans, ettei tule liian kuuma.


Sitten kierreltiin vielä Valamon aluella katsellen ihanasti silmujaan aukovia puita ja pensaita ja sitä sipulikukkien/kukkien yleensäkin määrää, ne tuntuu nousevan vaikka mistä.


Velipoika halusikin työntää Marikaa ja se pulpatus oli heidän perässä kulkiessa aikamoinen! Joona kertoili Marikalle koko ajan mitä missäkin näkyi!! ;)


Välillä piti kokeilla sisäpihalla olleitten eläimien selkään menoa, Marika seurasi vierestä veljen touhuja.Karhuakin ennätti käydä moikkaamassa!


Marika kuunteli pikkulintujen visertelyä ja nautti lämpimästä säästä.


2 kommenttia:

  1. Mukava päivä ollut teillä, aurinkoinen ja iloinen tunnelma välittyy kuvista selvästi. Ja kuinka ihana veli Marikalla onkaan! :)

    Aurinkoisin terkuin,
    Katja

    VastaaPoista
  2. Kivaa kun menette Marikan kanssa eri paikkoihin. On varmaankin antoisaa teille kaikille olla välillä muissa maisemissa. Hyvää kesän jatkoa.

    VastaaPoista